Μεταφορικά και Επιστροφές

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Το www.as-jewellery.gr αποστέλλει παραγγελίες σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται εντός 2 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία πραγματοποίησής τους. Μόλις η παραγγελία σας αποσταλεί θα λάβετε ένα e-mail επιβεβαίωσης. Διεκπεραίωση, αποστολή και παράδοση παραγγελιών δεν πραγματοποιούνται τα Σαββατοκύριακα ή τις επίσημες αργίες. Ως επίσημες αργίες για την AGAPIS JEWELLERY ορίζονται οι: 28η Οκτωβρίου, 24η, 25η, 26η , 31η Δεκεμβρίου, 1η και 2η Ιανουαρίου, 6η Ιανουαρίου, 25η Μαρτίου, το Ορθόδοξο Πάσχα (Μεγάλη Παρασκευή έως και Δευτέρα του Πάσχα), 1η Μαΐου, 15η Αυγούστου.

Οι χρόνοι παράδοσης που ισχύουν για τις παραγγελίες σας είναι οι παρακάτω:

Περιοχή ΠαράδοσηςΗμέρες Παράδοσης
Εντός Ελλάδος1-3 εργάσιμες
Δυσπρόσιτες περιοχές εντός Ελλάδος1-5 εργάσιμες
Ευρώπη και Κύπρος3-6 εργάσιμες
Λοιπές χώρες (π.χ. Η.Π.Α., Αυστραλία, Καναδάς)6-15 εργάσιμες

Σε περίπτωση ανωτέρας βίας (απεργίες, κακές καιρικές συνθήκες κτλ.) ενδέχεται να υπάρχει καθυστέρηση παράδοσης της παραγγελίας σας. Η διαδικασία που ακολουθείται είναι να ενημερωθείτε από εμάς και να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε ακόμη την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης παραγγελίας.

Δεν πραγματοποιούνται παραδόσεις σε ταχυδρομικές θυρίδες.

Η αποστολές των παραγγελιών σε Ελλάδα και Κύπρο πραγματοποιούνται από την εταιρία ταχυμεταφορών Speedex. Οι αποστολές σε χώρες της Ευρώπης και του υπόλοιπου κόσμου θα πραγματοποιούνται μέσω ταχυδρομείου (ΕΛΤΑ).

Μπαίνοντας στον προσωπικό σας λογαριασμό στο www.as-jewellery.gr μπορείτε να παρακολουθείτε την εξέλιξη της παραγγελίας σας.

Οι ημέρες και ώρες παράδοσης των παραγγελιών είναι: Δευτέρα έως Παρασκευή από 10:00-17:00. Αν, ωστόσο, απουσιάζετε την ώρα της παράδοσης, ο διανομέας θα αφήσει σημείωμα με τα στοιχεία επικοινωνίας της εταιρίας, ώστε να κανονίσετε να περάσει ξανά σε ώρα και ημέρα που θα σας εξυπηρετεί καλύτερα. (Ισχύει μόνο για παραδόσεις εντός Ελλάδας).

Αν θέλετε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα της εταιρίας ταχυμεταφορών που είναι κοντά στην περιοχή σας, τότε στα σχόλια της παραγγελίας σας γράφετε πως επιθυμείτε να τα παραλάβετε από το Χ κατάστημα και εμείς θα ενημερώσουμε αντίστοιχα τους διανομείς. Τα σημεία εξυπηρέτησης της Speedex θα τα βρείτε εδώ.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αλλάξετε τη διεύθυνση παράδοσης της παραγγελίας σας θα πρέπει να μας ενημερώσετε εντός 24 ωρών στο info@as-jewellery.gr αναφέροντάς μας τον κωδικό της παραγγελίας σας. Το ίδιο ισχύει και σε περίπτωση που επιθυμείτε την ακύρωσή της. Αν επικοινωνήσετε μαζί μας αφού η παραγγελία έχει φύγει από τα γραφεία μας τότε δεν μπορείτε να την ακυρώσετε. Μπορείτε να ακολουθήσετε τη διαδικασία που θα δείτε στην ενότητα ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ.

Αν η παραγγελία αφορά στο εξωτερικό και δεν έχει παραδοθεί μέσα στα αναμενόμενα χρονικά πλαίσια, τότε επικοινωνείτε με το διεθνές ταχυδρομείο αναφέροντας τον tracking number (αριθμός παρακολούθησης της παραγγελίας) και ενημερώνεστε από τους αρμόδιους για τους λόγους καθυστέρησής της.

Το κόστος της αποστολής της παραγγελίας σας υπολογίζεται αυτόματα πριν την ολοκλήρωσή της. Ενδεικτικά, αναφέρουμε τις τιμές που ισχύουν:

Περιοχή ΠαράδοσηςΚόστος για αποστολές έως 2kg
Εντός Αττικής
€4 ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 39€

Υπόλοιπη Ελλάδα€4 ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 39€

Ευρώπη εκτός Ρωσίας και Κύπρος10€
Λοιπές Χώρες€15
 • Σε περίπτωση αντικαταβολής (ισχύει μόνο εντός Ελλάδος) το επιπλέον κόστος ανέρχεται στα €2.
 • Για αγορές προϊόντων άνω των 50€ δεν επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής (Ισχύει μόνο για αγορές εντός Ελλάδας).
 • Αν βρίσκεστε σε περιοχή με δυσκολία στην πρόσβαση, ενδέχεται το κόστος αποστολής να είναι μεγαλύτερο. Για οποιαδήποτε απορία μας στέλνετε ένα e-mail στη διεύθυνση info@as-jewellery.gr ή επικοινωνείτε τηλεφωνικά μαζί μας στο 2103229192 Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-18:00.
 • Τυχόν έξοδα τελωνείου επιβαρύνουν τον παραλήπτη της παραγγελίας.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Οι τρόποι πληρωμής για παραγγελίες στην AGAPIS JEWELLERY αναφέρονται παρακάτω:

 • Με αντικαταβολή για τις περιοχές εντός Ελλάδας
 • Μέσω χρέωσης πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας

Αν διαθέτετε πιστωτική κάρτα VISA, MasterCard, AmericanExpress, Diners, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια μέσα από την φόρμα παραγγελίας μας. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από συστήματα online ασφαλείας (SSL-256bit) τα οποία εγγυώνται ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση επικοινωνείτε μαζί μας στο 2103229192. Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-18:00.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Επιστροφές προϊόντων μπορούν να πραγματοποιηθούν εντός 30 ημερών από την παραλαβή τους αν ο αγοραστής δεν είναι ικανοποιημένος από την αγορά του. Η διαδικασία της επιστροφής γίνεται εφόσον:

 • Επιστραφούν η συσκευασία του προϊόντος, η απόδειξη λιανικής πώλησης, η κάρτα αλλαγής (σε περίπτωση δώρου) και οτιδήποτε άλλο συνοδεύει το προϊόν.
 • Το προϊόν είναι στην κατάσταση την οποία το έχετε παραλάβει. Αν διαπιστωθεί οποιαδήποτε φθορά ή αλλοίωση στο προϊόν δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η διαδικασία επιστροφής (π.χ. αλλοίωση χρώματος ή φόρμας, να φαίνεται πως έχει φορεθεί – χρησιμοποιηθεί).
 • Οι επιστροφές πραγματοποιούνται μέσω μεταφορικής εταιρείας και τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν την AGAPIS JEWELLERY.
 • Μέχρι τη στιγμή που το προϊόν θα φθάσει σε εμάς, βρίσκεται στη δική σας ευθύνη, οπότε είναι σημαντικό να φροντίσετε η συσκευασία της αποστολής να είναι ασφαλής έτσι ώστε να αποφευχθεί τυχόν φθορά κατά τη μεταφορά και ως εκ τούτου αδυναμία επιστροφής του.
 • Σε περίπτωση που θέλετε να αλλάξετε το προϊόν σας η διαδικασία που ακολουθείτε είναι η εξής: σας επιστρέφεται το ποσό στην πιστωτική σας κάρτα (ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής σας) και μετά την επιστροφή του πραγματοποιείτε εκ νέου αγορά από το site μας.
 • Σε περίπτωση που παραλάβετε το προϊόν φθαρμένο ή κατεστραμμένο επικοινωνείτε άμεσα μαζί μας στο 2103229192 Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-18:00. Εάν η ευθύνη δεν είναι δική μας τότε μέσα στις επόμενες 8 ώρες επικοινωνείτε με την εταιρία courier ώστε να αναλάβουν την ευθύνη.

Σας ενημερώνουμε ότι η εταιρεία AGAPIS JEWELLERY, δε φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή φθοράς του αντικειμένου κατά τη μεταφορά της επιστροφής.

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά τη στιγμή της παράδοσης σε τι κατάσταση βρίσκεται το προϊόν αλλά και η συσκευασία του ώστε αν υπάρχει το οποιοδήποτε ελάττωμα ή φθορά να γίνει αντιληπτό έγκαιρα.

Σε κάθε περίπτωση επικοινωνήστε μαζί μας πριν την επιστροφή κάποιου προϊόντος στο 2103229192 Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-18:00 ή στείλτε μας e-mail στο info@as-jewellery.gr που να αναφέρετε τους λόγους επιστροφής και τον κωδικό της παραγγελίας σας.

Μόλις παραλάβουμε το προϊόν επιστροφής, θα ξεκινήσει η διαδικασία επιστροφής της αξίας του. Αυτή είναι ανάλογη με τον τρόπο πληρωμής που έχετε επιλέξει. Έτσι, το ποσό θα σας επιστραφεί είτε με ακύρωση της χρέωσης της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας, είτε με κατάθεση του ποσού εντός 15-30 εργάσιμων ημερών στον τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε σε περίπτωση αντικαταβολής.