Η Agapis Jewellery στη Homi Fashion & Jewels Exhibition, Μιλάνο – Σεπτέμβριος 2022

Η Αγάπη Σμπώκου, σχεδιάστρια & ιδιοκτήτρια του Agapis Jewellery, πήρε μέρος στην έκθεση για επαγγελματίες, στη Homi Fashion & Jewels Exhibition στο Μιλάνο στις 16 – 19 Σεπτεμβρίου.

Παρουσιάσαμε για πρώτη φορά στην Ιταλία την καινούρια μας συλλογή Bau Jewels, εμπνευσμένη από μοντέρνα καλλιτεχνικά κινήματα, που είχε ιδιαίτερη απήχηση. Στις λιτές και επιβλητικές φόρμες των κοσμημάτων της συλλογής φανερώνεται η επιδίωξη της αλήθειας και η αναζήτηση της ουσίας & της πραγματικής δομής του κόσμου.

Τα κοσμήματα μας επιλέχθηκαν και από τη διοργάνωση για να συμμετάσχουν στη Bridal Exhibition, όπου το κοινό είχε την ευκαιρία να δει πρώτη φορά τα κοσμήματα που ανήκουν στο bridal edition της Forestland Collection! Τα καλλιεργημένα μαργαριτάρια πρωταγωνιστούν και προσδίδουν τη λάμψη & το παραμυθένιο στοιχείο που είναι απαραίτητα για μια τόσο σημαντική ημέρα μιας νύφης. Οι καρποί επίσης, που συναντάμε κυρίως στη συλλογή αντιπροσωπεύουν εύστοχα το μυστήριο του γάμου όπου είναι η αρχή για μια κοινή πορεία. 

Το κολιέ Eye of the sky επιλέχθηκε να συμμετάσχει στο νέο τομέα της νέας έκθεσης “FJ Visions of Tomorrow”  - Beyond reality. Στόχος της να εμφανίσει την απελευθέρωση του ατόμου από τις κοινωνικές συμβάσεις.  Αυτό επιτυγχάνεται με μία στροφή σε ένα κόσμο που οι κανόνες δεν ισχύουν, μέσω μιας νέας προσέγγισης των οφελών που προσφέρει η φύση και χάρη στον δημιουργικό πειραματισμό. Ένας κόσμος ονειρεμένος όπου τα κύρια θέματα που αναδεικνύονται είναι η αγάπη ως κύκλος της ζωής, το όνειρο και η υπερβολή ως μέσα για να ξεπεραστεί η λογική.

Ήταν μεγάλη μας χαρά να συμμετάσχουμε & ανυπομονούμε για να επιστρέψουμε το Φεβρουάριο 2023.

article image
article image
article image
article image
article image
article image