Δωρεάν Μεταφορικά για ΑττικήΚοσμήματα από Ασήμι 925

Σχετικά με εμάς

Η Αγάπη Σμπώκου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο Κρήτης. Σπούδασε Interior Architecture & Design στο Canterbury School of Architecture, University for the Creative Art στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου και έμεινε για 6 χρόνια. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα συνειδητοποίησε πως η μεγάλη της αγάπη είναι το κόσμημα και αποφάσισε να ασχοληθεί με αυτό.

«Βλέπω το κόσμημα ως ένα μικρό έργο τέχνης που μπορεί να φορεθεί σε κάθε περίσταση έχοντας κάτι να πει. Κυρίως εμπνέομαι από τον μικρόκοσμο της φύσης. Ο θαυμασμός μου για την αρτιότητά της δημιουργεί εικόνες στο μυαλό μου που μετατρέπονται σε κοσμήματα. Στις συλλογές μου συνδυάζω τη γεωμετρία με τη φυσικότητα χρησιμοποιώντας κυρίως μπρούτζο και ασήμι.»

Η Αγάπη Σμπώκου ασχολείται ενεργά και με το σύγχρονο εικαστικό κόσμημα. Στο Ηράκλειο της Κρήτης διατηρεί το εργαστήριό της και την γκαλερί στην οποία εκθέτει συλλογές δικές της και άλλων καλλιτεχνών. Παράλληλα, συνεχίζει να επεκτείνει τις γνώσεις της πάνω σε νέες τεχνικές, παρακολουθώντας σεμινάρια κοσμηματοποιίας και κεραμικής από διεθνείς καλλιτέχνες. Έχει λάβει μέρος σε περισσότερες από 15 ομαδικές εκθέσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Ο απώτερος στόχος της με την ΑS Jewellery είναι να συνδυάσει την κομψότητα με τις απλές γραμμές χαρίζοντας μια προσιτή πολυτέλεια.